Your Cart

Pentru orice întrebare, sunați-ne la +40 771 375 847

Livrăm peste tot în țară!

Cum Montez?

Ai comandat un nume de stradă sau număr de casă de pe www.ceramicprint.ro si în sfârșit produsul a ajuns la tine!

Urmează o mică sesiune de montaj pe care recomandăm să o faceți cu o persoană calificată. Rândurile de mai jos sunt sugestii de montaj și nu vor fi considerate drept metodă certificată de producător.

În varianta aplicării pe tencuială decorativă (casă cu polistiren, plasă si tencuială) sau pe suprafețe metalice (cutii poștale) puteți apela la adezivi universali (exemplu: Bison, Den Braven, Moment, etc…) care au în specificație utilizare pentru piatră, marmură, ceramică, gresie și faiantă, sticlă. Atenție la 2 factori adiționali: rezistența adezivului la apă și la temperatură. 

Pentru demonstrație noi am folosit Bison Poly Max (Toate Suprafețele) pe care erau mentionate: Interior/Exterior, Elasticitate Permanenta, Foarte Puternic. 

Pe plăcuță se aplică straturi de adeziv, la distanțe egale, pe toată lungimea placuței.

Placuța se fixeaza apoi (preferabil folosind si o nivelă) pe locul dorit (conform prospectului de produs). Atenție la condițiile minime de aplicare. Locul trebuie să fie curat și uscat. Aplicarea prin presare trebuie să fie suficient de consistentă în timp încat sa asigure aderența. Citiți prospectul produsului folosit!

Exemplu de montaj pe o cutie poștală metalică.

Exemplu de montaj pe tencuiala decorativă.

Periodic (ex: o data pe an) verificati prin tragere usoară stabilitatea numărului de casă pe suprafața de montaj. 

Pentru montarea direct în zidărie, o idee ar fi utilizarea de CM17 / CM25. Atenție la punctele de prindere (nu pe toata suprafata plăcutei!) și la existența unor rosturi de dilatație (care să prevină fisurarea în condiții de temperatură extremă). 

Ceramic Printing Center nu poate fi responsabilă pentru montajul defectuos sau calitatea materialelor folosite la montaj. 

Livrare în toată țara

14 lei prin poștă sau 25 de lei prin curier

Cumpără în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa