Your Cart

Pentru orice întrebare, sunați-ne la +40 771 375 847

Livrăm peste tot în țară!

Termeni si Conditii

Bine ai venit pe ceramicprint.ro

Utilizand acest site, implica acordul Dvs. cu privire la prezentii termeni si conditii. Va recomandam citirea cu atentie a tuturor informatiilor oferite in paginile noastre.

Conditii Generale

Desi suntem consecventi in ceea ce facem si ne straduim sa comunicam cu Dvs. prin canale multiple (site web, email, telefon) sunteti de acord si acceptati ca si fara o notificare prealabila, sa putem altera, sterge sau adauga orice informatie pe site sau sa intrerupem/discontinuiza orice activitate/produs.

In calitate de participant la o tranzactie online, aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre Dvs. in momentul comenzii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara o notificare prealabila.

Site-ul ceramicprint.ro este proprietatea Ceramic Printing Center SRL (CIF 42980775 – J17/1001/2020 – Str. Energiei 18 Galati). Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Livrarea Produselor

Livrarea se face prin curier rapid in aproximativ 3-5 zile lucratoare, pentru produsele aflate in comanda. Toate produsele sunt fabricate in urma comenzii primite si arse la cuptor pentru a capata rezistenta in timp. In cazul in care unul sau mai multe din produsele comandate nu este pe stoc, veti fi anuntat in cel mai scurt timp telefonic sau email care este cel mai rapid termen de livrare. Ceramic Printing Center SRL nu poate fi facuta responsabila pentru prelungirea duratei de livrare din motive care nu tin de activitatea ei, ca de exemplu si fara a ne limita la: completare gresita a datelor de livrare, probleme ce tin de activitatea curierului, programul sarbatori, urgente sau situatii medicale, etc.

In caz de cerere exceptionala nu garantam disponibilitatea pe stoc a nici unui produs existent in site (ex: perioada sarbatorilor, ofertele speciale, promovare in internet) dar veti fi instiintati de termenul maxim de livrare care nu va depasi in niciun caz 30 de zile de la data unei comenzi platite in avans.

Produsele comercializate de catre noi sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

Toate produsele sunt noi, realizate la comanda dvs.

Taxa de livrare pentru comenzi este de 25 lei prin curier sau de 14 lei prin posta romana iar valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Politica de rambursare

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 30 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

In situatia in care va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, excluzand costurile livrarii si cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Nae Leonard nr 3 bl C3A, Galati fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Ceramic Printing Center ne puteti contacta telefonic la numarul 0771.375.847.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare în toată țara

14 lei prin poștă sau 25 de lei prin curier

Cumpără în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa