Your Cart

Pentru orice întrebare, sunați-ne la +40 771 375 847

Livrăm peste tot în țară!

Despre noi

Imprimam pe ceramică din anul 2010. Mii de imagini au iesit din cuptoarele noastre.

Rezistenta si calitate

Am învățat care sunt punctele tari și cele mai sensibile în producția foto pe ceramica. Astfel că, fiecare număr imprimat are un strat de protecție de sticlă și capătă o rezistență foarte mare la intemperii, soare, ploi, dar și la zgarieturi în timp ce culorile rămân intacte. Ne mândrim că știm să facem produse de calitate, rezistente in timp și cu culori care nu iși pierd intensitatea.  

Simbol

Ideea de a face numere de casă în stil tradițional s-a născut dint-o frumoasă poveste. Unii dintre noi cunosc celebrele „numere de casa in stil spaniol” („números de casa en ceramica”). Sunt vii, frumoase, distinctive.

Modelul lor, amestecat cu simbolurile noastre (astazi uitate) a reprins viață sub forma unor numere de casă în stil autentic românesc cu ajutorul unei tinere artiste locale

Simplitate

În acest fel, printr-un simplu număr de casă, fiecare proprietar de casă spune mai multe despre sine și valorile în care crede, putem împreuna respune povești din trecutul nostru într-un mod modern dar și util.

Pentru că utilitatea unui număr de casă este evidentă. Tu câștigi timp atunci când explici prietenilor care îți vin în vizită cum să ajunga la tine, atunci cand explici unui curier unde sa oprească sau când poștasul iți ratăcește corespondența la vecini. 

Suntem alături să facem o lume mai frumoasă prin culori și forme care nu uită de sunetul poveștilor din trecut. 

Merită investiția. Curierul nu se mai rătăcește. Vă ofer cu drag 5 steluțe pentru promptitudine, calitate și pasiune! 🙂
Andrei
Bucuresti
Sunt absolut încântată!!! Lucrare de calitate , detalii si culori care o fac de neratat! ...Si oameni calzi in spatele ei! Recomand cu caldura- va fi o experiență care imbogateste!
Mihaela
Calarasi
Livrare în toată țara

14 lei prin poștă sau 25 de lei prin curier

Cumpără în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa